Van Prodrive Training naar Prodrive Academy

Prodrive Training B.V. introduceert een nieuwe website, identiteit en bedrijfsnaam. Het bedrijf dat zicht richt op veiliger, zuiniger en duurzamer autorijden gaat verder onder de naam Prodrive Academy. Met méér dan 25 jaar ervaring is het bedrijf naast de grootste in verhoogde rijvaardigheidstrainingen, ook uitgegroeid tot de meest innovatieve speler in het vakgebied voor automotive trainingen met onder andere brede kennis van nieuwe voertuigtechnologieën, ADAS systemen en elektrisch rijden. De nieuwe branding moet dit beter weerspiegelen. 

De activiteiten die Prodrive uitvoerde onder de entiteiten Prodrive Automotive, Incentives en Professional worden tevens gebundeld onder de nieuwe naam Prodrive Academy. De activiteiten van de Race & Rally school zijn onlangs verkocht. Mark Maaskant, eigenaar van Prodrive Academy, voegt hier aan toe: “We willen eenduidiger richting onze klanten en de markt communiceren, met één identiteit en één gezicht in de vorm van Prodrive Academy”

 

Next-level Driving Experts

De toekomst is nu! Elektrische voertuigen, ADAS systemen, speed-pedelecs, nieuwe last-mile delivery oplossingen en slimme rij-hulp systemen. Prodrive Academy richt zich met haar trainingen en advies voor bedrijven meer op de toekomst en introduceert Next-level Driving experts. Met als missie het verkeer veiliger, schoner, zuiniger en efficiënter te maken met als uiteindelijk doel geen verkeersdoden meer en schonere lucht.

 

Automotive sector en organisaties met een wagenpark

Prodrive Academy richt zich met name op de automotive sector en organisaties met een wagenpark. In de automotive sector ondersteunt en begeleiden ze fabrikanten, importeurs en dealerbedrijven met onder andere model introducties, dealer trainingen, verificatie trainingen voor de sales organsiatie en gebruikerstrainingen met als doel een betere user experience voor nieuwe klanten. Daarnaast helpt het werkend Nederland om veiliger, zuiniger en schoner onderweg te zijn. Met zowel trainingen, coaching en advies in een veilig rijden beleid en interventies op maat helpen ze corporates, MKB en overheidsinstanties met het realiseren van hun doelstellingen omtrent verkeersveiligheid en/of schade/CO2 reductie.

 

Stuurtje en versnellingsbak

Prodrive heeft een rijke historie. In 1993 is het opgericht door Paul Maaskant, voormalig rijopleider bij de politie. Zijn zoon Mark Maaskant runt het bedrijf sinds 2004 met succes, volle trots en gericht op de toekomst. “In de nieuwe identiteit is Prodrive erg herkenbaar, zo zijn het stuurtje en de versnellingsbak in het logo met een knipoog naar het verleden gewoon gebleven.”

 

Wilt u meer informatie over Prodrive Academy en de naamsverandering?

Neem dan contact op via 0320 284 688 of info@prodriveacademy.nl.