Na het volgen van een traditionele slipcursus schatten veel deelnemers hun eigen rijvaardigheid hoger in dan het geval is. Daardoor hebben zij een hogere risico acceptatie omdat men denkt de situatie onder controle te hebben. De opzet en de uitvoering van een rijvaardigheidstraining ten opzichte van een slipcursus is totaal verschillend. In plaats van iemand in één dag, en vaak nog minder,  te leren hoe je een auto 'uit de slip haalt' ligt de nadruk van de Prodrive RijvaardigheidsTraining op het herkennen en voorkomen van gevaarlijke situaties.

Uit continue evaluatie van onze trainingen blijkt dat onze klanten na het volgen van onze rijvaardigheidstraining bewust zijn geworden van het effect van de toename van de remafstand in relatie tot snelheid. Ze realiseren zich veel beter wat het belang is van voldoende afstand houden en daarnaast zijn ze in staat gripverlies te herkennen en de snelheid aan te passen.

Een auto 'uit de slip halen' leert een deelnemer niet in een slipcursus van een dag. Wat u wel prima leert in een RijvaardigheidsTraining is hoe kwetsbaar een bestuurder is in het verkeer en daarnaast om gevaren te voorkomen. Daar heb je in het dagelijkse verkeer immers veel meer aan. 

 

Een goede RijvaardigheidsTraining?

Onze missie is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het reduceren van het aantal verkeersongevallen. De RijvaardigheidsTraining van Prodrive Academy staat voor kwaliteit, een WRM en RoSPA gediplomeerde professionele rijtrainer coacht maximaal 10 deelnemers per training. U rijdt in uw eigen auto die secundair casco verzekerd is tijdens de training. Prodrive werkt op het modernste rijvaardigheidscentrum in Nederland op de RDW testbaan in Lelystad. Onze trainers werken volgens de meest moderne didactische methodieken. Niet voor niets zijn wij al meer dan 25 jaar de nummer één op het gebied van verkeersveiligheidstrainingen.

 

Ga naar de RijvaardigheidsTraining!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?


Wij staan u graag te woord!
Bel ons
via
+31 (0)320 284 688

Op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 17:00

OfStuur een email naar
info@prodriveacademy.nl

Altijd een reactie binnen 1 werkdag

Of laat een bericht achter!
Speciaal voor u geselecteerd

 

Schadepreventie plan

Schade in uw wagenpark verminderen? Ga voor een gedegen schadepreventie beleid.

Lees meer

Defensive Driving Course

Leer met een defensief rijgedrag risico’s te herkennen en ongelukken te voorkomen.

Lees meer

De RijvaardigheidsTraining

Een intensieve rijvaardigheidstraining! Maak op de baan kennis met de (on)mogelijkheden in het verkeer.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en
ontvang updates automatish in uw mailbox.