Prodrive Academy

Met meer dan 25 jaar ervaring op gebied van rijgedrag voor (zakelijke) verkeersdeelnemers is Prodrive Academy de specialist op gebied van veilig, zuinig en duurzaam rijden. Met onze rijtrainingen helpen wij deelnemers een veilig en anticiperende rijstijl te hanteren. Moderne technologieën, elektrisch rijden en rijhulpsystemen zijn geïntegreerd in onze aanpak. Prodrive introduceert next-level driving

 

Verkeers(on)veiligheid in Nederland

Niemand veroorzaakt met opzet een aanrijding. Maar in het afgelopen jaar waren er in Nederland 850.000 ongevallen met personenauto's. Dit had als gevolg 21.300 ernstig gewonden en 613 verkeersdoden. Auto rijden is voor velen het gevaarlijkste gedeelte van de werkdag. Niets is zo dynamisch als het verkeer en niets is zo "normaal" als autorijden, maar in die dagelijks routine schuilt juist het gevaar. Prodrive maakt deelnemers bewust en werkt samen met bedrijven en organisaties aan verkeersveiligheid. 

 

Duurzaamheid en schonere lucht 

CO2 uitstoot, duurzaamheid en fijnstof problematiek is zeer actueel en een groot gezondheidsrisico. Met de juiste rijstijl en optimaal gebruik van nieuwe voertuigtechnologieën kunnen we samen deze thema's aanpakken en samen werken aan een duurzamere omgeving. Prodrive Academy is sinds 2016 een klimaatneutrale onderneming. De CO2 uitstoot die wij jaarlijks veroorzaken wordt gecompenseerd door Climate Neutral Group. 

 

Onze missie 

Onze missie is om het verkeer veiliger, schoner, zuiniger en efficiënter te maken. Met als uiteindelijk doel geen verkeersdoden meer en schonere lucht. De rol van Prodrive Academy is bestuurders optimaal gebruik leren maken van moderne voertuigtechnologie en alternatieve aandrijfvormen in combinatie met het coachen in een probleem voorkomende rijstijl. Dit doen wij totdat de volledige transitie naar 100% autonoom rijden bereikt is of dat er geen verkeersdoden meer zijn.

 

Onze visie 

Training & coaching van bestuurders in verkeersinzicht en gevaarherkenning in combinatie met een uitleg in de praktijk over slim en veilig gebruik van rij-hulp (ADAS) en comfort systemen resulteren in een veiliger, zuiniger en schoner verkeer.

 

 

Meer weten over Prodrive Academy?

Wij hebben een prachtig kantoor gelegen in Lelystad bij het vliegveld.
U bent van harte welkom om uw vraagstuk op gebied van veilig en duurzaam rijden met ons te bespreken.
Onze Prodrivers adviseren u graag. 

Bel via 0320 284 688 of mail naar info@prodriveacademy.nl

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en
ontvang updates automatish in uw mailbox.