Alle bestuurders binnen uw organisatie blijvend veiliger en zuiniger laten rijden? Met als resultaat minder schades, ongevallen, CO2 uitstoot en brandstofkosten? Dit lukt niet met één interventie. Wij bieden een complete en bedrijfsspecifieke aanpak om resultaten op korte én lange termijn te realiseren. 

Met een combinatie van bedrijfsspecifieke interventies op gebied van risico analyse, communicatie, (fysieke) rijtrainingen en meetsoftware bieden wij een complete aanpak.

 

Onze specialismen en expertise gebieden:

 

risico analyse

1. Risico analyse en meetsoftware

We starten met een 0-meting, daarmee bepalen we het startpunt van de organisatie op gebied van verkeersveiligheid en duurzaamheid. In onze Safety & Fuel scan maken we inzichtelijk wie uw “groene”, “oranje” en “rode” rijders zijn, we maken het aantal schades en bekeuringen inzichtelijk en kunnen individuele risk assessments afnemen. Meten is weten! Inzicht in het eigen rijgedrag geeft de mogelijkheid te verbeteren. Maandelijks presenteren we de deelnemers hoe zij presteren  ten opzichte van anderen en welk verbeterpotentieel er mogelijk is. Hiermee kunnen we ook competities inrichten voor het hele bedrijf of een afdeling.

 

2. Kick-off events en promotie

Begint uw organisatie net met een nieuw veilig en zuinig rijden beleid? Of wilt u meer draagvlak creëren binnen de organisatie? Tijdens kick-off events presenteren we de doelstellingen en de werkwijze. Het maken van een introductievideo is vaak onderdeel van een effectieve lancering.  Uw programma, compleet in een eigen branding. Met o.a. banners, mailings, posters, filmpjes en of verkeerstips creëren we draagvlak voor veilig en zuinig rijden binnen uw organisatie.  

 

3. Rijtrainingen en interventies op maat

Op basis van de risico analyse, uw bedrijf, wagenpark en bestuurders ontwikkelen we een programma aan interventies op maat. Van rijvaardigheidstraining op de openbare weg tot een workshop over moderne rijasssistentiesystemen. Onze coaches komen naar uw gewenste locatie! Onze interventies zijn beschikbaar voor vele typen voertuigen, van elektrische auto’s tot vrachtwagens.

Alle interventies bekijken

 

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten bespreken we het graag. 

Contact opnemen!