Verkeer wordt steeds veiliger en schoner. Vooral in de stadsdistributie gaan technologische ontwikkelingen op gebied van duurzaam en veilig verkeer snel. De fijnstof problematiek zorgt voor elektrificatie in de stad. Door de komst van nieuwe vormen van mobiliteit ontstaan nieuwe verkeerssituaties en zijn andere competenties bij gebruikers vereist. 

Prodrive Academy gelooft in deze nieuwe vormen van mobiliteit en daarom helpen wij bedrijven en organisaties om deze op een zo veilig en duurzame manier te introduceren. Dat doen we door uitgebreide begeleiding op bedrijfsniveau bij het implementeren. Gebruikers trainen wij in voertuigbediening en worden gecoacht in verkeersinzicht en gevaarherkenning. 

Met de komst van elektrische voertuigen voor onder meer stadsdistributie, BSO kindervervoer en (food)bezorgdiensten doen zich uitdagingen voor op het gebied van verkeersveiligheid. Via een pragmatische en praktijkgerichte aanpak maken we maatwerk trainingsoplossingen, op uw gewenste locatie. Hierin bieden wij ook Train de Trainer opleidingstrajecten aan.

 

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen om de stadsdistributie van morgen veilig te implementeren?

Neem dan snel contact op met Prodrive via 0320 284 688 of info@prodriveacademy.nl

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?


Wij staan u graag te woord!
Bel ons
via
+31 (0)320 284 688

Op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 17:00

OfStuur een email naar
info@prodriveacademy.nl

Altijd een reactie binnen 1 werkdag

Of laat een bericht achter!
Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en
ontvang updates automatish in uw mailbox.