Advanced Driver Assistance Systems. Welke systemen zijn er? Wat doen deze systemen? Hoe werken ze en hoe maakt u er optimaal gebruik van? Prodrive is de ADAS specialist en coacht deelnemers in het juist gebruiken van moderne rijassistentiesystemen.

 

Wat zijn ADAS systemen?

ADAS systemen zijn systemen die bestuurders ondersteunen met als doel veiliger en zuiniger te rijden. Doormiddel van camera's en sensoren analyseren ze de omgeving en attenderen bestuurders of grijpen zelf in. 

Lees in onze blog meer over ADAS systemen

 

Onze oplossingen op gebied van ADAS systemen:

Prodrive heeft alle kennis en expertise in huis om o.a. ADAS events, Assisted Driving Events, Platooning Tests, Self-Driving Experiences, Roadtrains te organiseren en te begeleiden. Dergelijke tests en events organiseerden we eerder voor o.a. Rijkswaterstaat, AON, Royal Haskoning DHV en diverse autoimporteurs.

Onze gecertificeerde specialisten zorgen er voor dat deelnemers de systemen onder professionele begeleiding op de openbare weg kunnen ervaren. Concreet kunnen wij het volgende betekenen voor uw organisatie: 

 

 • ADAS training voor bestuurders

  De ADAS training maakt tijdens een gebruikerstraining deelnemers bewust van de aanwezigheid, functionaliteit en het gebruik van ADAS systemen. Zo stimuleren we het veilige en optimale gebruik van ADAS systemen. 

 • Ontwikkelen van specifieke ADAS trainingen

  Het ontwikkelen van een ADAS training voor specifieke voertuigen, bijvoorbeeld als onderdeel van een event georganiseerd door dealers of autoimporteurs.

 • Voorlichting in het gebruik van ADAS voor commerciële medewerkers

  Wie bieden voorlichting aan commerciële medewerkers in de automotive sector. Door de voorlichting kunnen ze klanten beter inlichten over de aanschaf, het gebruik, functionaliteit, meerwaarde en beperkingen van ADAS systemen.

 • Advies bij het implementeren van een ADAS mobiliteitsbeleid

  Door ADAS te integreren in het mobiliteitsbeleid kunt u veel schades en ongelukken voorkomen. Wij adviseren organisaties hoe ze hun ADAS beleid het beste kunnen inzetten om bij te dragen aan schadepreventie.

   

Weten wat we voor u kunnen betekenen op gebied van ADAS? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0320 284 688 of info@prodriveacademy.nl.

 

Maak direct een afspraak!

Waarom samenwerken met Prodrive Academy?

usp1

Kennisleider op gebied van ADAS

usp2

Uw partner voor de toekomst

usp3

ADAS specifieke gebruikerstrainingen

Prodrive Academy is lid van de ADAS Alliantie

De ADAS Alliantie is een coalitie met als doel de bekendheid en adoptie van ADAS systemen te vergroten. Samen met verzekeringsmaatschappijen en grote spelers in de automotive sector streven wij dit doel na.

ADAS Alliantie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?


Wij staan u graag te woord!
Bel ons
via
+31 (0)320 284 688

Op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 17:00

OfStuur een email naar
info@prodriveacademy.nl

Altijd een reactie binnen 1 werkdag

Of laat een bericht achter!
Speciaal voor u geselecteerd

 

Dealer ondersteuning

"Prodrive helpt uw klanten met kopen én uw verkopers met verkopen" 

Lees meer

Gebruikerstraining

Laat bestuurders kennis maken met hun nieuwe auto en benut het maximale veiligheidspotentieel.

Lees meer

Voor auto-importeurs

Dealer-en producttrainingen gericht op beleving, veiligheid en ADAS!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en
ontvang updates automatish in uw mailbox.