MisterGreen

Om klanten beter te informeren en veilig de weg op te sturen bieden ze alle berijders bij aanschaf een gratis 1-op-1 gebruikerstraining bij Prodrive Academy aan. Die geeft tevens recht op verlaging van het eigen risico.

Download de case study

 

   
   

 

Unilever Benelux

Alle medewerkers van Unilever in België en Nederland die rijden "voor de zaak" gaan iedere 3 jaar op herhalingstraining bij Prodrive Academy. Met dank aan het beleid van Unilever én de trainingen van Prodrive Academyhebben zich de laatste jaren geen ongevallen met ernstig letsel voorgedaan. 

Download de case study

 

   
   

 

Strukton Rail 

Strukton Rail hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen, daarom zijn ze altijd op zoek naar manieren om de CO2 uitstoot te beperken. Na analyse van de uitstoot cijfers blijkt dat 60% van de totale uitstoot wordt veroorzaakt door het (lease)auto wagenpark. Samen met Prodrive Academy gaat Strukton Rail aan de slag en ondervinden ze de effecten van rijstijltraining en een complete aanpak. 

Download de case study

 

   
   

 

Veenhuizen

“Jaarlijks legt iedere bus ruim 80.000 kilometer af. Dan gaat er wel eens iets mis. Maar op een gegeven moment liep het de spuigaten uit. Wekelijks werd er wel een schade gemeld” zegt eigenaar van Veenhuizen, Patrick Veenhuizen. Het resultaat is dat de verzekering vroeg het aantal schades terug te dringen, anders zou de premie flink worden verhoogd. Daarom kwam Veenhuizen bij Prodrive Academy. 

Download de case study

 

   
   

 

Larcom

Larcom is zeer tevreden over de aangeboden cursus. Het verliep allemaal op rolletjes. De 8% brandstofbesparing die ons is voorgerekend is zeker haalbaar en dat resulteert in een enorme besparing in de CO2 uitstoot van ons wagenpark. Kortom een training die zijn geld zeker weer opbrengt." Aldus Fleetmanager Bert Janssen van Larcom.

Traject:

  • 1 op 1 rijtraining op locatie in eigen bedrijfsvoertuigen
  • Borging van de nieuw aangeleerde rijstijl d.m.v. e-learning
 

 


 
     

 

Renault Nederland

Renault Nederland is de enige auto importeur op de CO2 prestatieladder. Samen met Prodrive is Renault een traject gestart om zakelijke rijders zuiniger en efficiënter te laten rijden. Er is een interne bedrijfscompetitie genaamd "De Eco Driving Challenge" opgestart. De aanpak bestond uit meten, fysieke en online training en motivatie campagnes. Het resultaat? Een brandstofbesparing van maar liefst 8,5%!

Aanpak:

  • 0-meting en doelstellingen
  • Monitoring brandstofdata
  • Fuel Challenge
  • Introductie en poster campagne
  • 1 op 1 RijTrainingen
  • Follow up en borging door middel van e-learning
 

 


Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0320 284 688 of info@prodriveacademy.nl.

 

Maak direct een afspraak!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en
ontvang updates automatish in uw mailbox.